Skóciában eltöltött éveink alatt szembesülnünk kellett a már jól megszokott otthoni ízek hiányával és a megbízható, mérsékelt áron történő csomagszállítás lehetőségével. Ezen elgondolkozva hoztuk létre vállalkozásunkat 2008 nyarán, amelyet korábban két fő profil határozott meg. Az egyik, a biztonságos csomagszállítás Magyarország, Anglia és Skócia között háztól-házig, a másik webáruházukból rendelt közkedvelt magyar élelmiszerek és alapanyagok házhoz szállítása az Egyesült Királyság területén.

Az évek folyamán kínálatunk több profillal is bővült, 2015 októberében elindult személyszállításunk, melyet jelenleg a nyári időszakban havi rendszerességgel vehetnek igénybe kedves utasaink a két ország között, továbbá ajánlatunkban több kiemelt akcióval is kedveskedünk ügyfeleink felé, ilyen például az expressz csomagszállítás, mely 3-4 napos kézbesítési határidővel működik. Pár hónapon belül tervezzük még a rendszeres, kulturált körülmények között történő kisállat szállítási szolgáltatásunkat is elindítani. Az ezekkel kapcsolatos bővebb információk hamarosan weboldalunkon is elérhetőek lesznek.

Ügyfeleink igényeit figyelembe véve cégünk leginkább a csomagszállításra fókuszál, korábbi webáruházból való rendelés jelen pillanatban nem aktuális.

Célunk, hogy ügyfeleink szolgáltatásainkat családias, baráti környezetben vehessék igénybe, ahol fontos a személyes együttműködés. A több mint 12 éves működésünk alatt egyre több honfitársunk érdeklődik szolgáltatásaink iránt. Meglévő ügyfeleinkkel nagyon jó kapcsolatot ápolunk, akiknek ezúton is köszönjük a bizalmat.